Loading...
Werking beveiliger 2017-06-30T16:16:42+00:00
Stap 1
De eerste stap

Je bent geïnteresseerd in het afsluiten van een ZZP beveiliger abonnement binnen Securi Finder? Dat is fijn, niet alleen voor jouw als persoon maar ook voor alle beveiligingsbedrijven, omdat we elkander op deze manier helpen. Des te meer ZZP beveiligers zichzelf aanmelden voor dit platform, des te meer werk beveiligingsbedrijven kunnen aannemen, maar ook hoe meer ZZP beveiligers zichzelf aanmelden des te meer beveiligingsbedrijven het nut zien van het plaatsen van opdrachten binnen dit platform.

Als nieuw lid van het Securi Finder portaal dien je eerst jezelf aan te melden via ons ‘lid worden‘ formulier.
Zorg er voor dat alles zo volledig en accuraat mogelijk ingevuld wordt, des te vollediger de aanvraag voor een gebruikersaccount des te sneller wij deze voor u kunnen aanmaken. Indien een aanvraag niet volledig is ingevuld zullen wij u per e-mail of telefonisch benaderen om de vergeten stukken alsnog te verzamelen.

Na de aanvraag hoeft er alleen nog gewacht te worden op een e-mail van het Securi Finder Team.

Account e-mail

Na het aanvragen van een gast account voor Securi Finder Portaal worden alle ingevulde gegevens gecontroleerd in onder andere het Kamer van Koophandel register. Zodra er goedkeuring is gegeven voor een account wordt deze manueel aangemaakt door ons Securi Finder Team.

De gegevens van het aangemaakt gast account wordt per e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres, hiermee kan ingelogd worden via ons login systeem.

Tevens staat er in deze zelfde e-mail een code welke gebruikt kan worden voor het aanvragen van een abonnement (reden van deze code is dat niet het verkeerde abonnement perongeluk besteld kan worden, ZZP beveiligers kunnen zichzelf alleen aanmelden voor het ZZP abonnement alsook de bedrijven zichzelf alleen kunnen aanmelden voor het bedrijfsabonnement).

Nadat inlogd is binnen het portaal met het ontvangen gast account kan een abonnement aangevraagd worden.

Stap 2
Stap 3
Abonnement aanvragen

Met het gast account kan een abonnement gekoppeld worden, hiervoor is de code nodig die is meegestuurd in dezelfde e-mail als waarin de gast account gegevens staan. Als ZZP beveiliger zijnde kan ook alleen gebruik gemaakt worden van het ZZP beveiliger abonnement, zo voorkomen we dat niet perongeluk het verkeerde abonnement afgesloten wordt.

Na het kiezen van de juiste abonnement en alle verplichte gegevens zijn ingevuld kan er door middel van iDeal of Creditcard een betaling voldaan worden (LET OP: de betalingen worden iedere maand automatisch geïncasseerd, dit betreft €5,- per maand voor ZZP beveiligers).
Nu het abonnement is aangevraagd is uw account officieel lid van Securi Finder en kan er gebruik gemaakt worden van de gigantische aantal opdrachten die geplaatst worden door beveiligingsbedrijven, bovendien geniet je uiteraard van extra´s binnen ons portaal.

  1. AOV: Voor alle opdrachten die via ons platform lopen ben je AOV gedekt, dat wil zeggen dat je niet zonder geld komt te zitten als je daadwerkelijk een ongeluk krijgt tijdens één van onze opdrachten en daardoor geen werk meer kan verschaffen. Op deze manier blijft het werk ook leuk en loop je minder risico geen geld meer te ontvangen.
  2. Snelle betalingen: Je krijgt als ZZP beveiliger binnen 48 uur betaald na ontvangst van het factuur en indien het factuur klopt. De uren worden via ons systeem per beveiliger bijgehouden door de opdrachtgever of door de door de opdrachtgever aangewezen persoon. Indien de uren overeenkomen met het factuur en het bedrag klopt wordt het factuur direct betaald. Geen last meer van herinneringen, aanmaningen en incasso bureaus, je houdt je nu bezig met alleen hetgeen waar je goed in bent.
  3. Herinneringen: Je wordt automatisch op de hoogte gehouden als een certificaat, pas of ND nummer bijna verloopt. Zo kun je nooit meer vergeten om je certificaat, pas of ND nummer te verlengen en een kans op boete te verkleinen.
  4. Filter: Je ontvangt alleen werk waarvoor jij jezelf hebt aangemeld. Je kan filters doorgeven aan ons team zoals bijvoorbeeld in welke provincies je wilt werken, of je BHV en/of VCA opdrachten aan kan nemen en welke soort beveiligingswerkzaamheden geschikt zijn voor jouw. Je ontvangt automatisch bericht als er een klus in jouw categorie valt.

Na de afronding van een opdracht neemt Securi Finder contact op met jouw om te vragen hoe de samenwerking verlopen is.

Direct beginnen?

DAT KAN, KLIK DIRECT OP ONDERSTAANDE KNOP EN BEGIN MET UW ACCOUNT AANVRAAG.

Direct Aanvragen